- Bioscoop Diner

Voor elkaar gemaakt

Iedereen bedankt voor het meedoen. Graag feliciteren wij Mevr. J. Hamers uit Helmond, Mevr. A. Hopman uit Hoorn en Mevr. K. Geuken uit Roden met de fantastische prijzen! De winnaars zijn persoonlijk benaderd en de prijzen worden opgestuurd!

Felix geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan; hij is heel gelukkig met een leven zonder vaste relatie en kinderen. Totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Als Felix daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Nu het stichten van een gezin opeens geen keuze meer is, maakt zijn happy single gevoel plotseling plaats voor een groeiende kinderwens. Zijn prettig gestoorde broer Jelle ontdekt dat een eerdere donatie van Felix aan de spermabank goed terecht is gekomen: bij de eicel van TV-presentatrice Jip. Vanaf dat moment zet Felix alles op alles om de vader te worden van het enige kind dat hij ooit zal kunnen hebben. Of Jip nu een vriend heeft of niet…


--
De release was 20 april 2017.

Maak kans op mooie prijzen:
  • 1e prijs: 4x kaarten voor de bioscoopfilm + 4x 3-gangendiner;
  • 2e prijs: 4x kaarten voor de bioscoopfilm;
  • 3e prijs: 2x kaarten voor de bioscoopfilm;
  • Iedere deelnemer ontvangt €5 korting op een volgende overnachting bij één van de Valk Exclusief Hotels;
Door deel te nemen aan deze actie gaat u akkoord met de actievoorwaarden. Woensdag 26 april 2017 worden de winnaars persoonlijk benaderd. De actie loopt tot en met 25 april 2017.
*U kunt maximaal 10 woorden gebruiken in de slagzin!

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN

  • *
     
  •  
    optional