- Bioscoop Diner

The Zookeeper's Wife

Iedereen bedankt voor het meedoen. Graag feliciteren wij Mevr. W. van Herk uit Nieuwerkerk aan den Ijssel, Mevr. E. Jansen Van Dijk uit Valkenswaard en Mevr. J. van Opstal uit Hellevoetsluis met de fantastische prijzen! De winnaars zijn persoonlijk benaderd en de prijzen worden opgestuurd!

Waargebeurd en persoonlijk oorlogsverhaal waarin hoop centraal staat.

Waargebeurd en persoonlijk oorlogsverhaal waarin hoop centraal staat. De Poolse Antonina en haar man Jan Zabinski wisten tijdens de Tweede Wereldoorlog meer dan 300 Joden uit de handen van de Nazi's te redden door ze een schuilplek te bieden in hun dierentuin. De film vertelt op onnavolgbare wijze het verhaal van het gezin, maar ook dat van de dieren in hun dierentuin, de tijdelijke Joodse bewoners en de stad Warschau in de allesverwoestende oorlog. Zookeepers Wife is een verfilming van het gelijknamige boek (in Nederland vertaald als Antonina’s Dierentuin) van Diane Ackerman. Zij baseerde haar verhaal op de archieven en dagboeken van Antonina Zabinski. Van het boek werden wereldwijd meer dan 500.000 exemplaren verkocht. In de Verenigde Staten stond het 54 weken in The New York Times-bestsellerlijst.


--
De release is 4 mei 2017.

Maak kans op mooie prijzen:
  • 1e prijs: 4x kaarten voor de bioscoopfilm + 4x 3-gangendiner;
  • 2e prijs: 4x kaarten voor de bioscoopfilm;
  • 3e prijs: 2x kaarten voor de bioscoopfilm;
  • Iedere deelnemer ontvangt €5 korting op een volgende overnachting bij één van de Valk Exclusief Hotels;
Door deel te nemen aan deze actie gaat u akkoord met de actievoorwaarden. Woensdag 3 mei 2017 worden de winnaars persoonlijk benaderd. De actie loopt tot en met 2 mei 2017.
*U kunt maximaal 10 woorden gebruiken in de slagzin!

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN

  • *
     
  •  
    optional