Deadpool 2 nu in de bioscoop

Deadpool 2 nu in de bioscoop - Bioscoop Diner

Jurassic World

Fallen Kingdom

Ocean's 8

Ladies night!

Truth or dare

What do you chooce?

Mamma Mia Here We Go Again

Ladies night!

Films

In de deelnemende bioscopen draaien veel verschillende films die u met het bioscoopdiner kunt bekijken. Speciaal voor u selecteren wij elke maand films die u gezien moet hebben!

Vanaf 7 juni in de bioscoop

JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM

Dit nieuwe deel speelt zich een paar jaar na de eerste film af. Het voormalige dinosauruspark bestaat niet meer en dient nu als een soort reservaat voor de beesten. Totdat men ontdekt dat een van de vulkanen op het eiland spoedig zal uitbarsten. Dit zal ervoor zorgen dat de dinosauriërs wederom zullen uitsterven.

De regering besluit echter om niet in te grijpen en de natuur zijn gang te laten gaan.

NU in de bioscoop

Deadpool 2

Nadat hij een bijna fatale aanval van een koe overleefd heeft, worstelt de misvormde kok in een cafetaria Wade Wilson met het realiseren van zijn droom: de beste bartender van Mayberry worden. Tegelijk moet hij een manier vinden om met zijn verlies van smaak om te kunnen gaan. Op zoek naar een nieuw levenskruis en de flux capacitor, moet Wade het opnemen tegen ninja's, de yakuza en een groep agressieve honden.

MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN!

De eerste trailer van Mamma Mia! Here We Go Again is zojuist vrijgegeven! Wederom zien we de cast meezingen op klassieke nummers van ABBA en wederom bevinden ze zich op het muzikale Griekse eiland van de eerste film. In deze musical keert vrijwel de hele cast van het origineel terug, maar zijn er ook wat andere jongere versies van de 'oude' personages.

Sinds 3 Mei in de bioscoop

TRUTH OR DARE

Een groep vrienden doet een spelletje 'truth or dare', maar het blijkt dat liegen of het niet uitvoeren van een 'dare' dodelijke gevolgen heeft.

28 Juni in de bioscoop

Ocean’s 8

Ladies Night

De eerste trailer van Ocean’s 8 is. In deze spin-off van de bekende Ocean’s trilogie zijn de criminelen deze keer allemaal vrouwen. De sterrencast bestaat uit Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Helena Bonham Carter en Sarah Paulson.