- Bioscoop Diner

47 Meters Down

Iedereen bedankt voor het meedoen. Graag feliciteren wij Dhr. N. Bogerd uit Herwijnen, Mevr. J. Hermus uit Capelle aan den Ijssel en Mevr. I. Groenveld uit Leidschendam met de fantastische prijzen! De winnaars zijn persoonlijk benaderd en de prijzen worden opgestuurd!

De zussen Kate en Lisa genieten een onvergetelijke vakantie in Mexico. Wanneer hen wordt aangeboden om in een kooi witte haaien te bekijken is Kate meteen om, alleen Lisa wordt minder enthousiast van het idee tussen hongerige haaien te zwemmen. Met wat moeite weet Kate haar zus over te halen en niet veel later begeven ze zich al op 2 uur afstand van de kust van Huatulco, klaar om in de kooi te stappen en oog in oog met de roofdieren te staan. Voor even lijkt het leuk, maar de pret is snel over wanneer de kabels van de kooi afbreken en de zussen razendsnel naar de bodem van de oceaan zinken. Op 47 meter diepte moeten ze een plan bedenken om terug bij de boot te komen. Maar de bloeddorstige haaien wijken niet van hun zijde en hun zuurstof begint langzaam op te raken…

Deze film is voor 16 jaar en ouder.


--
De release is 22 juni 2017.

Maak kans op mooie prijzen:
  • 1e prijs: 4x kaarten voor de bioscoopfilm + 4x 3-gangendiner;
  • 2e prijs: 4x kaarten voor de bioscoopfilm;
  • 3e prijs: 2x kaarten voor de bioscoopfilm;
  • Iedere deelnemer ontvangt €5 korting op een volgende overnachting bij één van de Valk Exclusief Hotels;
Door deel te nemen aan deze actie gaat u akkoord met de actievoorwaarden. Woensdag 21 juni 2017 worden de winnaars persoonlijk benaderd. De actie loopt tot en met 20 juni 2017.
*U kunt maximaal 10 woorden gebruiken in de slagzin!

Ik wil naar de film omdat

  • *
     
  •  
    optional